GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Aysel Tekinalp Ortaokulu

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

SIFIR ATIK PROJESİ OKULUMUZDA HAYATA GEÇMİŞTİR.

Ock

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından terör olaylarının önlenmesi,meydana gelen olayların aydınlatılması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik vatandaşdaşlarımızdan alınan ihbarların terörle mücadeleye yönelik duyarlılık ve farkındalıklarının yanı sıra´´ALO 140 Terör İhbar Hattı´´ ´nın bilinirliğini artırmak ve kullanımını daha da etkinleştirmek için spot film çalışmaları yapıldığı bildirilmiştir.

Alo 140 Ünlüler Kamu Spotu için https://www.youtube.com/watch?v=Z8A-c923wAU

Alo 140 Sunucular Kamu Spotu için https://www.youtube.com/watch?v=Z8A-c923wAU

Ara

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün ana faydalanıcı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu ve Bakanlığımızın da faydalanıcı olduğu “Su Elçileri Eğitim ve Farkındalık Artırma Teknik Destek Projesi” kapsamında Ortaokul kategorisinde TÜRKİYE BİRİNCİ olan öğrencimiz Büşra ÇAKMAK´ı kutluyoruz. Bizleri onurlandırdığı için kendisine ve Öğretmenimiz ELİF BALKAN hanımefendiye okul yönetimi adına müteşekkiriz. OKUL MÜDÜRÜ KEMAL YAVUZCAN

Kas

10  KASIM ATATÜRK´Ü ANMA PROGRAMI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları yapıldı.

Kas

Okulumuz Din Kültürü Öğretmeni Muhammed Esad SELEK 7/E sınıfı öğrencileri ile birlikte halk arasında doğru zannedilen yanlışları anlatmak için "Batıl İnançlar/ Hurafeler Sergisi" düzenledi. Batıl inançların maketler yardımıyla canlandırıldığı sergi öğrencilerimizden de dikkat çekici ve görsel materyal destekli olması sebebiyle büyük ilgi gördü. Okulumuz Din Kültürü Öğretmeni Muhammed Esad SELEK´e ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından okulumuz bahçesinde yapıldı. Tören İstiklal Marşı ve aziz şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ile başladı.Okul Müdürü Syn. Kemal YAVUZCAN´ın açılış konuşmasını yaptığı törende öğrencilerimiz kendi yazdığı şiirleri de okudu.

Bize bugünü yaşatan ve hain girişime karşı canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet diler, gazilerimize ve kahraman halkımıza şükranlarımızı sunarız.

Ekm

Halen kurslarımıza katılmak isteyen öğrenciler Okul Yönetimi ile irtibata geçebilir.

Ekm

Rehberlik Servisi Öğretmenleriz; Deniz KAYA, Ayşe GÜLER ve Pelin HASGÜL´e bu nazik davranışları için teşekkür ederiz.

(Okul Yönetimi)

Ekm

Kurslarımız faaliyete geçmiştir. Tüm Eğitim camiasını hayırlı olsun.

(Okul Yönetimi)

Eyl

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı ilk ders zili çaldı. Hepimize hayırlı olsun.

(Aysel Tekinalp Ortaokulu Yönetimi)

Eyl

Okulumuz okul bahçesi asfaltlama çalışmaları için Şehitkamil Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığına Müteşekkiriz.